Losse sessies


Misschien heb je behoefte aan een luisterend oor, een paar praktische adviezen of aan een gericht gesprek over een thema waar je tegenaan loopt. Je bent dan van harte welkom in mijn praktijk voor een paar gesprekken – zoveel of weinig als jij maar nodig hebt.

Wil je meer lezen over welke problemen ik behandel, wat mijn werkwijze en mijn visie is? Lees dan even deze pagina door.

  • Intakegesprek 1 uur: €149
  • Sessie 1 uur*: €149
  • Sessie 1,5 uur*: €225
  • Toeslag voor avondconsult (na 17.30u): € 99
  • Toeslag voor weekendconsult: €149
  • Toeslag voor huisbezoek binnen Utrecht (stad): €149

De toeslagen gelden voor zowel losse sessies als bij trajecten. Een sessie duurt 50 minuten, daarna plan ik 10 minuten in voor dossiervoering.


 

Linda Hauer seksuoloog Utrecht
Riffa (24):

Ik twijfelde al een lange tijd over mijn geaardheid, ben ik hetero of bi of toch lesbisch? Ik wist het niet en wist ook gewoon niet hoe ik hierachter moest komen. Soms sprak ik met vrienden erover, maar dat hielp me ook niet echt verder. Ik zat er echt mee en ben toen gaan googlen. Ik kwam bij Linda’s website uit en vond het fijn dat het er zo fris en modern uitzag en dat Linda niet zo oud is. We hebben 4 gesprekken gevoerd en ook nog een keer met elkaar gebeld toen ik voor een date veel paniek voelde. Ik kwam erachter dat ik vooral bang was dat als ik een ‘hokje’ had gekozen ik daar dan voor altijd moest blijven. Met Linda kwam ik erachter dat dat natuurlijk helemaal niet zo is, dat liefde veranderlijk is en ik eigenlijk op zowel mannen als vrouwen verliefd kan worden. Lekker boeiend die hokjes 😉 Het voelt alsof ik mezelf nu beter ken en meer zelfvertrouwen heb. En inmiddels date ik er lekker op los!


Mark (47 jaar en de man van Annemijn>>):

In relatie tot mijn vrouw voelde ik me op seksueel gebied vaak onzeker. Zij heeft in het verleden nare seksuele ervaringen gehad en ik voelde me zo verantwoordelijk om haar alleen nog maar fijne ervaringen te geven, maar dat weerhield me ervan om echt uit mijn hoofd te gaan en te voelen waar ik behoefte aan had. Het thema ‘mannelijkheid/vrouwelijkheid’ leefde erg en Linda was een inspirerende gesprekspartner hierin. Ze gaf me veel dingen mee ter overweging en leerde hoe ik weer kon voelen, in mijn (mannen-)kracht kon staan en ook hoe ik en mijn vrouw weer een gezonde verhouding kregen (dus niet een verhouding waarin ik onbewust voor haar aan het zorgen was). Niet alleen tussen de lakens kwam er meer balans, maar ook in het dagelijks leven voelde het kloppender tussen ons. Mijn vrouw is toen ook bij Linda in traject gegaan en we zijn 2x samen geweest, ik kan het iedereen aanraden om Linda te consulteren! (Lees de review van zijn vrouw hiernaast, bij Annemijn!).

Annemijn (48 jaar en de vrouw van Mark <<):

Ik wist eerst niet dat Mark (zie review hiernaast) naar een seksuoloog ging, maar ik merkte wel dat er iets veranderde tussen ons. Opeens zag hij me meer staan als vrouw en nam hij me serieuzer. Mark voelde zich altijd erg verantwoordelijk voor mijn welzijn omdat hij wist dat ik negatieve ervaringen met seks had opgedaan in het verleden. Dat vond ik erg lief en maakte dat ik me veilig voelde, maar eigenlijk (en dat besefte ik pas tijdens mijn gesprekken met Mark en Linda) gaf dat me ook vaak het gevoel dat ik klein en kwetsbaar was en iemand nodig had die zorg voor me droeg. Door Linda leerden we beide om zelf verantwoordelijkheid voor onze wensen en grenzen te dragen. We kregen mooie oefeningen mee die ons op een andere manier naar elkaar en onszelf lieten kijken. Het was heel leuk om elkaar na 24 jaar samen weer zo opnieuw te leren kennen! Ik voel me nu anders in het seksuele contact met Mark, sterker maar ook vrouwelijker en sensueler. Ik voel de veiligheid in mezelf en kan hem daardoor meer zien voor wie hij is in plaats van als ‘zorgverlener’ – en dat is heel aantrekkelijk!