Jullie eendaagse Vision Date retraite

Een dag lang dompelen jullie je onder in luxe en overvloed; er is zalig eten, snacks, cadeaus én mijn onverdeelde aandacht voor jullie liefdesleven. We gaan aan de slag met thema’s die spelen tussen jullie en transformeren deze, zodat de liefde én de seksuele energie weer moeiteloos kan stromen tussen jullie!

 

Wat is een Vision Date?

Een Vision Date (afgeleid van Vision Quest) kan je zien als een retraite voor stellen die gelijk staat aan een half jaar relatie/sekstherapie.

We nemen een dag lang de tijd om te reflecteren op jullie liefdesreis, om te verbinden met elkaar en jezelf en om zicht te krijgen wat voor jullie de essentie van jullie relatie is. Jij en je partner hebben op deze dag mijn onverdeelde aandacht, waardoor we heel snel heel diep kunnen gaan.

 

Ik maak iedere Vision Date custom-made, daarom voer ik voorafgaand aan deze intensieve dag een intakegesprek met jullie. Zo kom ik erachter hoe jullie er nu precies voor staan en waar jullie uitdagingen en pijnpunten liggen.

 praktijk seksuoloog relatiecoach Utrecht retraite
weekend therapie liefde


praktijk seksuoloog relatiecoach Utrecht retraite

Praktisch:
  • Deze dag is speciaal voor jullie twee – er zijn dus geen andere deelnemers aanwezig.
  • Het intakegesprek (1 uur via ZOOM of live in de praktijk) vindt 4 weken voor de Vision Date plaats. In de tussentijd maken jullie de voorbereidende opdrachten en maak ik een programma voor het weekend. Met de voorbereidende opdrachten ben je ongeveer 1,5 uur bezig.
  • De dag duurt van 09.30 tot ongeveer 16.00 uur (mogelijkheid tot uitloop).
  • Locatie is Buurkerkhof 5 in Utrecht.
  • Ik zorg die dag voor een vegetarische lunch, koffie, thee en fijne snacks. Als je dieetwensen hebt hoor ik het graag.
  • De kosten voor een Vision Date zijn inclusief het intakegesprek, de voorbereidende oefeningen, de lunch en het op maat maken van het traject.
  • Jullie investering: €1465

Ellen en Reza (30&36):

Wij vonden de Vision Date van Linda echt heel bijzonder! Wij dachten vooraf dat we een dag lekker zouden praten over onze relatie en toekomstdoelen, maar het was zoveel meer. Onze ideeën over de liefde kwamen bovenop tafel en het was heel bijzonder om van de ander te horen hoe hij daarover dacht. We hebben niet alleen de ander, maar vooral ook onszelf beter leren kennen op liefdesgebied. Een groot inzicht was dat ik (Ellen) erachter kwam waarom ik me altijd zó ergerde aan het feit dat mijn vriend in mijn ogen ‘niet heel mannelijk’ is. En naast dat inzicht (het kwam voort uit oude pijn van vroeger) kwamen we er ook achter dat voor ons de balans tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid niet goed zat tussen ons. Ik was zo leidend en ‘in control’ en baalde er tegelijkertijd van dat hij niet zo dominant was (vooral in bed mistte ik dat). Linda heeft ons hierin zoveel inzicht gegeven door verdiepende vragen te stellen, uitleg te geven én ons praktische oefeningen te laten doen om hierin te groeien. Het was echt een heel waardevolle ervaring en we merken dat we ons nu anders tot elkaar verhouden. Heus niet altijd gaat het goed, maar tot nu toe hebben we dan veel aan alle tools die we van haar hebben gekregen om hier zelf mee aan de slag te blijven. Bedankt Linda!

Bart en Remy (34&33):

Bart en ik zijn al 7 jaar samen en ‘op papier’ gaat alles goed tussen ons. We hebben beide een leuke baan, we hebben een heerlijke dochter, veel fijne vrienden om ons heen, een mooi huis en tijd voor onze hobby’s. Toch voelde het alsof dit niet alles kon zijn; de seks was prima (we weten van onszelf en elkaar wat we lekker vinden) maar het kon beter, spannender, betoverender misschien wel. Toch wisten we niet hoe. En zo zat het ook in de liefde: we houden van elkaar, maar op dagelijkse basis zijn er toch ook veel irritaties en kibbelingen. We willen samen oud worden maar dan moet het wel nóg leuker worden zeiden we tegen elkaar. Zin in een lang traject hadden we niet en we hadden net ons vakantiegeld binnen en dachten: we gaan een Vision Date Day bij Linda doen. Het was echt heerlijk! Linda had een heel passend programma gemaakt, waardoor we op een leuke en luchtige manier toch gelijk de diepte in gingen. Pijn en patronen kwamen snel boven tafel en eigenlijk was dat zo fijn en inzichtgevend! We hebben gelachen, gehuild, geoefend en gepraat. De dag vloog om. We waren erg moe daarna, maar tegelijkertijd bruisten we van plezier; Linda liet ons zien hoe het allemaal leuker, spannender, speelser en beter kon. We hebben nu concrete dingen waar we mee aan de slag kunnen en weten nu ook wat onze missie in de liefde is. We hebben al aan meerdere vrienden de Vision Date bij Linda aangeraden en ik denk dat wij zelf ook nog wel eens terugkomen, gewoon als een soort check-up.

Seksuoloog in Utrecht