Traject voor jullie

Er zijn veel verschillende redenen waarom stellen worstelen om hun seksleven en/of relatie op het niveau te krijgen waar ze naar verlangen. Passie, opwinding, verbinding, romantiek; soms besef je dat het is verdwenen of dat het er misschien nooit is geweest zoals je graag zou willen. De oplossing is vaak niet te vinden aan de oppervlakte, maar wel in de diepte.

In een traject gaan we dieper in op wat er nu werkelijk speelt waardoor je niet komt waar je graag zou willen zijn. In verschillende sessies – die ongeveer om de 3 à 4 weken plaatsvinden – krijgen we jullie patronen en dynamieken scherp. We kijken met een oplossingsgerichte blik naar het verleden, het heden en de toekomst. Na elke sessie gaan jullie naar huis met een praktische opdracht waar je mee aan de slag kan tot de volgende sessie.

Zo maken we jullie seksleven én relatie weer stromend en vervullend!

Wil je meer lezen over mijn werkwijzen, visie en welke problemen ik behandel? Lees dan deze pagina even door.

Een traject – dit krijgen jullie allemaal:
  • Een gezamenlijk intakegesprek (van 1 uur*) om jullie hulpvraag scherp te krijgen en kennis te maken met elkaar.
  • 4 gezamenlijke sessies (van 1,5 uur) waarin we kijken naar jullie dynamieken, patronen en jullie concrete oefeningen voor gedragsverandering mee naar huis krijgen.
  • 2 individuele sessies (van 1 uur) – dus 1 sessie per persoon – om dieper in te gaan op jullie persoonlijke proces en/of vraagstuk.
  • Een gezamenlijk check-up gesprek (van 1 uur) ongeveer 3 maanden na ons laatste gesprek om te kijken of jullie een duurzame oplossing hebben gevonden op jullie hulpvraag waarna we het traject afsluiten of eventueel nog een sessie bijboeken.

*Het intakegesprek, check-up gesprek en de individuele sessies duren 50 minuten. De gezamenlijke sessies duren 80 minuten. Na elke sessie plan ik 10 minuten in voor dossiervorming.

Jullie investering: €1299

(in plaats van €1500 aan losse sessies!)


 

 

Recensie Leonie en Tim
David en Esme (37&34):
“Wáárom hebben we dit niet eerder gedaan?!” zeiden we al na 2 gesprekken met Linda tegen elkaar. Het is ongelooflijk hoe snel Linda ons heeft geholpen om bepaalde patronen in te zien. We hebben ons na lang wikken en wegen aangemeld voor hulp bij een seksueel probleem (we hadden niet vaak seks en als we het deden was het niet heel ‘spetterend’), maar eenmaal bij Linda bleek dat er ook dingen in onze relatie niet lekker liepen en dat die invloed hadden op onze ‘opwindbaarheid’ en begeerte naar elkaar. Linda heeft ons veel mooie en leerzame inzichten gegeven en mede dankzij haar praktische huiswerkopdrachten hebben wij het gevoel dat wij na dit traject echt tot een blijvende oplossing zijn gekomen. Linda nogmaals bedankt! Wij kunnen jou aan iedereen aanraden!


Lise en Ferry (26&28):
Wat begon als een vraag van mij, werd uiteindelijk een gesprek waarin zowel ik als mijn partner tot inzichten kwamen die we zonder Linda niet hadden gehad. Na 9 jaar relatie zat het met de liefde nog hartstikke goed. Zelfs zo goed dat we elkaar koste wat het kost niet wilden kwetsen en niet alles tegen elkaar zeiden. Linda deed ons inzien dat dat niet nodig was, en dat het zelfs tegen ons werkte. Onze relatie, en dus ook ons seksleven, kon veel intiemer worden wanneer we de ander niet in bescherming namen. Linda heeft ons zowel individueel als samen geholpen stappen te zetten, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn in de relatie en waardoor we juist nog meer van elkaar zijn gaan houden.


Requillio en Anne (42&40):
Wij vonden het best spannend om een afspraak te maken bij Linda. Mijn man en ik hadden natuurlijk samen al wel eens gepraat over onze problemen, maar het voelde toch als een grote stap om dan opeens naar een professional te gaan. Achteraf denk ik: hadden we dat maar eerder gedaan. Linda heeft ons erg op ons gemak gesteld, waardoor wij open durfden te zijn over waar we tegenaan liepen en durfde te vertellen over onze “niet alledaagse” seksuele voorkeuren (BDSM). Het was fijn om in alle openheid te kunnen praten. Linda heeft ons vragen gesteld en daardoor bepaalde inzichten meegegeven. De opdrachten die we meekregen als huiswerk hebben hun vruchten afgeworpen! Na slechts 5 (!) gesprekken waren wij enorm geholpen. Nogmaals bedankt Linda!