Recensie Dwight


Traject voor jou

Dit krijg je allemaal:

  • Een intakegesprek ( van 1 uur*) om kennis met elkaar te maken en inzicht te krijgen in jouw hulpvraag.
  • 6 sessies (van 1 uur) waarin we gaan kijken naar veroorzakende en instandhoudende patronen achter het probleem en concrete tips en adviezen om tot verandering te komen.
  • Check-up gesprek (van 1 uur) ongeveer 3 maanden na ons laatste gesprek om laatste vragen te stellen en te beoordelen of je zo verder kan.

*Alle sessies duren 50 minuten, ik plan daarna altijd 10 minuten in voor dossiervorming.

Wil je meer lezen over mijn werkwijze, visie en welke problemen ik behandel? Lees dan deze pagina even door.

Jouw investering: €999

(in plaats van €1200 aan losse sessies!)
Koen (26):
Voordat ik bij Linda aanklopte had ik al ongeveer 4 jaar last van mijn erectieprobleem. Ik had inmiddels al alle internetfora gelezen en de tips geprobeerd maar het lukte mij gewoon maar niet om er vanaf te komen. Uiteindelijk ben ik professionele hulp gaan zoeken en zo kwam ik bij Linda terecht. Linda liet mij meteen op mijn gemak voelen en ik voelde dat ik vrijuit over mijn probleem kon praten met haar. De sessies verliepen heel natuurlijk en waren fijn. Door de huiswerkopdrachten die ik meekreeg konden we al na een paar sessies de vinger op de zere plek leggen. De sessies hielpen mij mijn eigen denkpatronen en gedachten te doorgronden die ten grondslag lagen aan mijn erectieprobleem – iets waarvan ik dus zelf al die tijd onbewust van ben geweest. Door de inzichten die ik heb gekregen kan ik nu ook met trots zeggen dat mijn probleem niet langer aanwezig is!

Renske (28):
Ik heb de counseling van Linda als erg prettig, helpend en professioneel ervaren. Ik voelde me al snel op mijn gemak bij haar en door haar heldere aanpak, goede vragen en vakkennis heb ik een oplossing voor mijn probleem gevonden. Ik kan Linda van harte aanbevelen!

Geert (46):
Eigenlijk had ik totaal geen zin om hulp te zoeken – ik was nog nooit bij een hulpverlener geweest en had er nogal weerstand tegen, maar Linda bleek erg mee te vallen (haha)! De gesprekken gaven inzichten en concrete dingen waar ik mee aan de slag kon, maar gelukkig konden we ook lachen tijdens de sessies en had ik niet het gevoel dat ik werd ‘gepsychologiseerd’. Ook fijn: wegens mijn drukke baan kon ik niet altijd overdag afspreken, avond- of weekendafspraken waren voor mij dus een uitkomst!