Spreekuur

Spreekuur seksualiteit

“Ik vraag dit voor een vriendin hoor, maar stel dat je denkt dat je zwanger bent waar kan je dan naartoe als je liever niet zwanger wilt zijn?”

“Sorry dat ik niet zoveel zei in uw les, maar door deze les moest ik opeens veel denken aan dingen die vroeger thuis zijn gebeurd…”

Jongeren hebben vaak veel vragen over seks. Tijdens een gastles worden de meeste vragen beantwoord, maar durft niet iedereen zijn of haar persoonlijke vraag of probleem voor te leggen. Bovenstaande voorbeelden zijn vragen die ik te horen krijg op een spreekuur op school. Om jongeren in de gelegenheid te stellen hun persoonlijke vraag of probleem met een professional te bespreken, bied ik spreekuren aan op scholen of bij instellingen.

Er zijn scholen die ervoor kiezen om aansluitend na een gastles een spreekuur te houden. Er zijn ook scholen of instellingen die het belangrijk vinden dat er regelmatig een seksuologisch spreekuur wordt gehouden, bijvoorbeeld maandelijks.

Bent u geïnteresseerd in een spreekuur van mij? Neem dan contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Written By
More from Linda
Loverboys | Lovergirls
In deze voorlichting wordt op een interactieve manier ingegaan op de huidige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *