Collega Santine Scholten

Santine Scholten

I Ik ben zó blij, want deze leuke vrouw geeft vanaf nu seksuele voorlichting op scholen vanuit het Seksualiteitsbureau! Trust me, dat wil je niet missen!

Santine Scholten, MSc/MEd – Consulent Seksuele Gezondheid NVVS i.o

Santine:
“Hoi, ik ben Santine, ik ben geboren in 1987 en woon met mijn man en twee dochters in Maarssen.

Mijn passie is kitesurfen en als het waait ben ik op het water te vinden. Ik heb een master biology en ik heb lange tijd biologieles gegeven, maar heb de laatste jaren gewerkt als schooldirecteur. Vaak heb ik mij verbaasd over hoe weinig aandacht er uitgaat naar bijvoorbeeld positieve seksualiteit. Daarom heb ik besloten om de opleiding tot consulent seksuele gezondheid te gaan volgen. Met als doel een bijdrage leveren aan een goede en positieve seksuele vorming van deze generatie jongeren.

Bij het Seksualiteitsbureau zal ik dus ook de voorlichtingen gaan verzorgen. Ik heb er zin in!”

Written By
More from Linda
Girls’ Talk groepscounseling
Girls’ Talk is een groepscounselingprogramma voor seksueel actieve, kwetsbare meiden van 14...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *