Trainen met een actrice

In de trainingen die ik aan professionals geef blijft het niet bij theoretische kennisoverdracht. Integendeel! In de trainingen draait het erom dat professionals nieuwe vaardigheden aanleren, zoals het bespreken van seksualiteit met cliënten, het geven van seksuele voorlichting aan studenten of het signaleren van de seksuele ontwikkeling bij kinderen.

En nieuwe vaardigheden leer je onder andere door te DOEN! Daarom werk ik vaak samen met een trainingsactrice, die helpt om het geleerde in praktijk toe te passen.
Doris Bagijn is een trainingsactrice (en theatermaker) met wie ik graag samenwerk. Zij weet als geen ander zich in te leven in de doelgroep en een realistisch personage neer te zetten vanuit de casussen waarmee we werken. Doris weet op een open en relaxte manier een veilige sfeer te creëren voor het oefenen van een casus. Wij weten ook dat het soms spannend kan zijn om voor de groep te presteren. Een trainingsactrice staat in dienst van de deelnemer, waarbij het doel is de deelnemer van feedback te voorzien over zijn of haar vaardigheden. Het is een waardevolle toevoeging aan de training om te kunnen oefenen met de theoretische kennis, voor zowel deelnemer als toeschouwer.

Ben jij geïnteresseerd in een training van het Seksualiteitsbureau? Met of zonder trainingsactrice? Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!

Written By
More from Linda
Fases in een relatie
Iedere relatie voltrekt zich als een cyclus volgens een universeel patroon, waar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *