Nieuw adres!

Seksualiteitsbureau Buurkerkhof Utrecht

Het Seksualiteitsbureau verhuist vanaf 1 juli 2021 naar de binnenstad van Utrecht!

Ik heb jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van de mooie Ruimte voor Aandacht die Jacques en Els verhuren aan de Westerkade/Singelsteeg te Utrecht. Maar na 6 jaar ondernemen voelde ik dat het tijd werd voor een volgende stap: een eigen ruimte voor mijn praktijk. Nog meer ruimte om te creëren, te ondernemen en mensen te helpen om hun liefdes- en seksleven weer stromend en vervullend te maken. Het voelt alsof ik met deze stap mijn praktijk meer wortels in de aarde geef, waardoor het steviger kan staan en nog groter kan gaan groeien.

Ik ben helemaal verliefd op de nieuwe plek: het Buurkerkhof in Utrecht. Middenin de binnenstad (tussen de Zadelstraat en de Steenweg) aan een rustig en idyllisch hofje tegenover een kerk en een kunstwerk zit de nieuwe ruimte.

De praktijkruimte ga ik delen met Brechtje die met haar Werkplaats voor Geluk mensen weer leert voelen, leven en verbinden. Samen zetten we momenteel de PassieSessies op, maar daarover later meer…

Het nieuwe post- en bezoekadres van mijn praktijk is:
Buurkerkhof 5
3511 KC Utrecht

Written By
More from Linda
Bureau Liefdeszaken
Vanaf december 2021 kan je voor relatie- en systeemcoaching terecht bij Bureau...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *