Vrouwencirkel Utrecht

Vrouwencirkel Utrecht

Vanaf september 2021 bied ik vrouwencirkels aan vanuit mijn praktijk. Na jaren zelf veel vrouwencirkels bezocht te hebben voelde ik dat het tijd was om dit zelf ook in de wereld te zetten. De cirkels die ik zelf bijwoonde (en nog steeds regelmatig bijwoon overigens) waren altijd zo voedend voor mijn ziel en mijn vrouw-zijn. Op deze avonden kan ik me altijd zo laven aan de verbinding die ik voel met de andere vrouwen uit de cirkel. Dan voel ik weer dat ik deel uitmaak van een groter geheel, dat ik alles niet alleen hoef te dragen en mag putten uit het licht en de wijsheid van een groter collectief.

De vrouwencirkel die ik zelf organiseer is voor mij de ideale balans tussen down to earth ontspanning en spirituele voeding. We mediteren, zakken in ons lichaam, delen wat er in ons leeft en verbinden ons met onszelf en elkaar.

Lees hier meer over de vrouwencirkel en de volgende datum.

Weet dat je welkom bent – je hoeft geen ervaring te hebben, niks mee te brengen of voor te bereiden. Deze avond is speciaal voor jou.

Liefs, Linda

Written By
More from Linda
Spreekuur
“Ik vraag dit voor een vriendin hoor, maar stel dat je denkt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *