Informatiebijeenkomst ouders/docenten

informatiebijeenkomst voor ouders en docenten

Het komt vaak voor dat ouders of docenten vragen hebben over de seksuele ontwikkeling van een kind. Zij zien een kind bijvoorbeeld een seksueel getint rollenspel (“doktertje”) spelen met een vriendje en vragen zich af of dat gedrag wel gepast is. Of zij ontdekken dat een kind op internet wel eens zoekt naar porno en vragen zich af hoe ze daarmee om moeten gaan. Om antwoord te geven op alle vragen die leven is een informatiebijeenkomst voor ouders en docenten over seksualiteit een goede oplossing!

De school is dan bij uitstek de juiste plek om ouders en docenten van goede kennis over de seksuele ontwikkeling bij kinderen te voorzien. Ook wordt er gepraat over wat een adequate reactie is op het gedrag van kinderen.

In samenwerking met de school wordt een informatiebijeenkomst ontwikkeld, waar antwoord wordt gegeven op de vragen die leven.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen.

Check ook de agenda!

Regelmatig worden er workshops voor ouders georganiseerd over dit thema. Kijk in de agenda van het Seksualiteitsbureau wanneer de volgende workshop plaatsvindt of stuur een mailtje voor meer informatie.