Lovebuzz

lovebuzz

Lovebuzz is een interactief spel over liefde, relaties en beginnende seksualiteit voor brugklassers in het voortgezet onderwijs. Lovebuzz is opgebouwd uit twee lessen van ieder 50 minuten. In de eerste les, The Day Before, maken leerlingen kennis met fictieve personages die zich voorbereiden op een schoolfeest. In de tweede les, The Party, volgen zij deze personages in verschillende situaties en adviseren ze hierin. Door dit spel worden gevoelige thema’s als seksuele weerbaarheid en diversiteit bespreekbaar gemaakt op eenvoudige wijze, met vragen en antwoorden in een online game. Dit innovatieve spel kan in het eigen klaslokaal met behulp van een computer en beamer of digibord worden gespeeld.

Lovebuzz is een goede opstap naar de lessen seksuele en relationele vorming in het voortgezet onderwijs. In de tweede klas kunt u het lespakket Lang Leve de Liefde inzetten.

Lovebuzz is ontwikkeld door Soa Aids Nederland en Rutgers.

Duur: 1 uur per les, 2 lessen in totaal

Prijs: €149,00 per les

Written By
More from Linda
Seks/vragen/doos
Veel jongeren hebben vragen over seks, door een klassikale seksuele voorlichting kunnen veel van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *