Registratie NVVS

NVVS seksuologie

Bericht uit 2018:

Yes! Vanaf 14 februari 2018 sta ik officieel bij de NVVS geregistreerd als Consulent Seksuele Gezondheid NVVS. Na het afronden van de opleiding tot Consulent Seksuele Gezondheid heeft iedere consulent 3 jaar de tijd om zijn of haar registratie bij de NVVS te behalen. Hiervoor zijn veel werkervaring- en supervisie-uren nodig en die zijn voor mij eindelijk in the pocket!

De NVVS is de Nederlandse (Wetenschappelijk) Vereniging voor Seksuologie. Zij waarborgen de kwaliteit van seksuologisch hulpverleners, zoals seksuologen en consulenten in Nederland. Als je staat ingeschreven bij de NVVS heb je een doorlopende opleidings- en intervisieverplichting. Het zegt dus iets over jouw kennis en kunde als je staat ingeschreven bij de NVVS. Bij het zoeken naar een geschikte seksuologisch hulpverlener kun je deze tool gebruiken, het helpt je om een gekwalificeerd seksuoloog of consulent in jouw regio te vinden.

Ik ben heel blij en trots dat ik geregistreerd sta bij deze mooie vereniging!

Klik hier indien je meer wilt weten over mij of over mijn loopbaan.

Written By
More from Linda
De Zeven Sluiers
Het ritueel van de zeven sluiers Wil jij een duurzame, seksuele verbinding...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *